Medlemsbetingelser for Pejsegaarden dans ApS

(Scroll op og ned med piletasterne på dit tastatur)

Sådan fungerer dit medlemskab

Pejsegaarden dans tilbyder en række forskellige dansehold, du har adgang på de forskellige hold alt efter hvilket medlemskab du har valgt. Du vil altid kunne se en opdateret oversigt over hold og tider på www.pejsegaardendans.dk.
Der er tale om et løbende medlemskab/abonnement hvor du er tilmeldt en sæson af gangen. Der tages forbehold for prisændringer, ændringer i skemaet samt ændringer af medlemsbetingelserne.
Varsling om ændringer, herunder prisstigning, vil ske i særskilt e-mail/nyhedsbrev. Pejsegaarden dans forbeholder sig retten til at godkende hver indmelding. Er du under 18 år, skal vi have en skriftlig indmelding med forældres/værges underskrift.
Nyhedsbreve fra Pejsegaarden vil blive fremsendt.

Tilmelding

Når du tilmelder dig sæsonen kan du vælge at betale hele sæsonen på en gang, i rater eller per måned. Første rate betales en uge efter første dansegang, anden rate trækkes automatisk den 1.12. Raterne er lige store. Månedsbetalingerne trækkes den sidste hverdag i en måned. Der ydes rabat ved betaling af hele sæsonen på en gang. Ved tilmelding midt i sæsonen kan du kun betale per måned.

Betaling

Betalingen foregår via automatisk kortbetaling. Betalingen vil fremgå af din kontooversigt.

Sæsonen varer fra den 11. september 2017 til den 16. juni 2018. Ved månedsbetaling er der i alt 10 måneder til betaling i lige store rater.

1. rate betales senest 2. dansegang ved automatisk kortbetaling.

2. rate betales 1.12 ved automatisk kortbetaling.

Betalingen foregår i danske kroner, beløbene er angivet med valutakoden DKK og ydelsen er momsfri.
Der kan betales med: Dankort, eDankort, Mastercard og VISA (Vær opmærksom på at der skal betales et gebyr ved betaling med Mastercard og VISA)

Ændring af dine oplysninger og medlemskab

Ændring af din adresse, e-mail, medlemskab, betalingskort samt opsigelse, tilmelding til automatisk kortbetaling med mere gøres nemmest på www.pejsegaardendans.dk.
Ændring af e-mail og nyt betalingskort bedes meddelt os hurtigst muligt.

Opsigelse

Tilmelding til et dansehold er som udgangspunkt for hele sæsonen september til juni, hvor vi afslutter med vores afdansningsbal.

Udmeldelse hvis du betaler i rater: skal ske senest en måned før betaling af 2. rate, altså før den 1.11.

Udmeldelse hvis du betaler per måned: Udmeldelse kan tidligst ske fra den 1.1.18. Sker udmeldelse ikke inden 20.1.18 er tilmelding gældende resten af sæsonen til den 16. juni. Således gælder tilmeldingen minimum perioden september til og med januar.

Hvis du har betalt for hele sæsonen kan medlemskabet ikke opsiges. Indbetalt kontingent tilbagebetales ikke.

Udmeldelse sker ved at fremsende mail til dans@pejsegaarden.com med navn, hold og medlemsnummer.

Fortrydelsesret

Du kan efter forbrugeraftaleloven uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har købt dit medlemskab.
Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du tager dit medlemskab i brug inden fortrydelsesfristen er udløbet.
Ønsker du at fortryde aftalen, skal du underrette os om, at du har fortrudt aftalen. Du kan fortryde den indgåede aftale ved at fremsende en mail til dans@pejsegaarden.com og oplyse, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse, inden fristen er udløbet.

Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi din betaling. Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde den indgåede aftale.

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger behandles fortroligt og lagres hos Pejsegaarden dans under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Oplysningerne anvendes til at administrere medlemskabet, samt til information og markedsføring via e-mail i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Det betyder blandt andet, at du kan få spændende tilbud fra Pejsegaarden dans’ samarbejdspartnere. Ønsker du ikke disse informationer og tilbud, fordele og nye tiltag fra Handskemager Dans, eller ønsker du ikke disse oplysninger videregivet til vores samarbejdspartnere kan du sende en mail til dans@pejsegaarden.com og dine oplysninger vil blive spærret.

Kontakt

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive en mail til dans@pejsegaarden.com eller ringe 20604073.