Medlemsbetingelser for Pejsegaarden dans

(Scroll op og ned med piletasterne på dit tastatur)

Sådan fungerer dit medlemskab

Pejsegaarden Dans tilbyder en række forskellige dansehold, du har adgang på de forskellige hold alt efter hvilket medlemskab du har valgt. Du vil altid kunne se en opdateret oversigt over hold og tider på www.dedansendedivaer.dk eller www.handskemager.com.
Der er tale om et løbende medlemskab/abonnement. Der tages forbehold for prisændringer, ændringer i skemaet samt ændringer af medlemsbetingelserne. Et klippekort skal bruges i løbet af seks måneder fra startdato.
Varsling om ændringer, herunder prisstigning, vil ske i særskilt e-mail/nyhedsbrev. Pejsegaarden Dans forbeholder sig retten til at godkende hver indmelding. Er du under 18 år, skal vi have en skriftlig indmelding med forældres/værges underskrift.
Nyhedsbreve fra Pejsegaarden Dans, herunder De Dansende Divaer og Girls&Gays vil blive fremsendt.

Medlemskortet

Efter du er indmeldt vil du kunne afhente dit medlemskort hos Pejsegaarden Dans. Medlemskortet skal indlæses i medlemscomputeren inden dansen og gylding billet skal medtages til holdet, underviseren vil samle billetterne ind inden undervisningen påbegyndes. Hvis du mister eller beskadiger dit kort, skal det straks meddeles til Pejsegaarden Dans, som udsteder et nyt kort mod betaling af 50,- DKK. Hvis du glemmer dit kort, kan du logge ind på medlemscomputeren med dit medlemsnummer og kodeord.
 

Betaling

Betalingen foregår via automatisk kortbetaling. Betalingen vil fremgå af din kontooversigt og du vil til enhver tid kunne opsige dit medlemskab. Kvitteringer for tilmelding, ændringer mv. fremsendes på mail og kan ses når du er logget ind.
Betalingen foregår i danske kroner, beløbene er angivet med valutakoden DKK og ydelsen er momsfri.
Der kan betales med: Dankort, eDankort, Mastercard og VISA

Du betaler 1. gang ved tilmelding, herefter trækkes beløbet automatisk hver måned, hver tredie eller sjette måned efter tilmelding ved datoen for tilmelding.

Ændring af dine oplysninger og medlemskab

Ændring af din adresse, e-mail, medlemskab, betalingskort samt opsigelse, tilmelding til automatisk kortbetaling med mere gøres på www.dance4fun.dk.
Ændring af e-mail og nyt betalingskort bedes meddelt os hurtigst muligt.

Opsigelse og bero

Du kan til enhver tid afmelde dig automatisk betaling eller opsige dit medlemskab. Gå blot på www.dance4fun.dk log ind og tryk ”afmeld betaling”.
Opsigelse skal ske senest dagen før ny medlemskabsperiode påbegyndes. Allerede indbetalt betaling for medlemskab tilbagebetales ikke.
Medlemskabet kan til enhver tid stilles i bero, beroperioden er altid hele måneder og kan maximalt vare tre måneder. Du kan stille dit medlemskab i bero ved at logge ind på www.dance4fun.dk.
En beroperiode forlænger den igangværende betalingsperiode.

Fortrydelsesret

Du kan efter forbrugeraftaleloven uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har købt dit medlemskab.
Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du tager dit medlemskab i brug inden fortrydelsesfristen er udløbet.
Ønsker du at fortryde aftalen, skal du underrette os om, at du har fortrudt aftalen. Du kan fortryde den indgåede aftale ved at fremsende en mail til info@handskemager.com og oplyse, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse, inden fristen er udløbet.

Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi din betaling. Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde den indgåede aftale.


Behandling af personoplysninger

Personoplysninger behandles fortroligt og lagres hos Pejsegaarden dans under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Oplysningerne anvendes til at administrere medlemskabet, samt til information og markedsføring via e-mail i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Det betyder blandt andet, at du kan få spændende tilbud fra Pejsegaarden dans’ samarbejdspartnere. Ønsker du ikke disse informationer og tilbud, fordele og nye tiltag fra Pejsegaarden Dans, eller ønsker du ikke disse oplysninger videregivet til vores samarbejdspartnere kan du sende en mail til dans@pejsegaarden.com og dine oplysninger vil blive slettet.

I forbindelse med dit køb hos os har du indtastet en række personoplysninger. Herunder særligt:
• Dit navn 
• Din adresse
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer
• Din fødselsdato
• Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Vi opbevarer dine oplysninger sikkert og fortroligt og for at du nemt kan af og tilmelde dig vores system. Hvis du ønsker det kan du bede om at vi sletter informationen vi har om dig når du ikke længere er medlem.
 

Behandling af personoplysninger – samtykke

Vi bruger din e-mail adresse til at fremsende relevant information. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os direkte via. mail og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger og til håndtering af dine køb. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til 

Pejsegaarden Dans ApS
CVR-nr.: 37766372
Frederikssundsvej 345
2700 – Brønshøj
Tlf.: 20604073
E-mail: dans@pejsegaarden.com

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse ifb. med andre relevante oplysninger, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet senest 6 måneder efter, endt dansesæson
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive en mail til dans@pejsegaarden.com eller ringe 20604073.